null

Apartmani Zlatni Zalaz

Zlatni Zalaz se sastoji od novouređenih apartmana na prekrasnom otoku Rabu u Hrvatskoj.

Zlatni Zalaz se sastoji od novouređenih apartmana na prekrasnom otoku Rabu u Hrvatskoj.
Ako tražite lijepo i mirno mjesto s izvrsnom atmosferom, apartmani Zlatni Zalaz pravo su mjesto za vaš odmor. Ručajte u našem restoranu, kušajte domaće specijalitete i doživite nezaboravnu atmosferu gledajući najljepši zalazak sunca na cijelom otoku.
Apartmani su potpuno klimatizirani i nude restoran u sklopu objekta s vanjskom terasom, vanjski bazen s prostorom za opuštanje i bar. Za aktivno opuštanje, tu su mnoge turističke rute u okolici. Apartmani su pogodni za obitelji s djecom kao i za parove. Plaža je udaljena nekoliko metara od apartmana.

Rab je jedan od najljepših otoka na Jadranu. Osim povijesnog grada Raba, sastavni su dijelovi: Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar.
Na sjeveroistoku, poluotok Lopar čini značajan dio otoka, s jedne strane graniči s Loparskim zaljevom, a sa druge Crničinim zaljevom. Cijeli poluotok izuzetno je bogat, s poznatim plažama, uključujući i jednu od najpopularnijih plaža na Jadranu, pješčanu plažu Rajska plaža.

null

APARTMANI

Odaberite vrstu smještaja

Od 77 EUR s doručkom

Od 119 EUR s doručkom

Od 140 EUR s doručkom

Od 189 EUR s doručkom

null

REFERENCE

Rekli su o nama

null

Hotelske usluge

null

Galerija

Apartmani Zlatni Zalaz.

NAŠI SAVJETI

Banjol je predivan dio otoka Raba, s tri poznate šljunčane pješčane plaže, pod nazivom Padova. Šetnica uz more povezuje Banjol sa središtem grada Raba.

U donjem dijelu Supetarske Drage nalaze se dvije male pješčane plaže na kojima se možete opustiti daleko od gradske gužve. Ako tražite avanturu na moru, pješčana plaža Gonar nudi skijanje na vodi i iznajmljivanje brodova. Preko Supetarske Drage nalazi se nekoliko otočića na kojima možete doći I plivati. Maman je jedan od najpoznatijih otoka.

Kamenjak (ponekad i Straža, 588 metara nadmorske visine) najviša je planina na otoku. Na vrh ćete doći do betonske ceste iz naselja Mundanija. S vrha ćete imati nezaboravan pogled na cijeli otok.

Detaljnije informacije o Rabu možete pronaći ovdje zde

Detaljnije informacije o Loparu možete pronaći ovdje zde

Putovanje zrakoplovom zde

TREBATE LI POMOĆ

Please prove you are human by selecting the Flag.