JEDNOSOBNI APARTMAN

null

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more

Room12_5

Veličina: 40 m2

Moderno uređen apartman s terasom i pogledom na more. Apartman ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom, bračni krevet i TV sa satelitskim programima. Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s čajnikom, stolom za objedovanje i kupaonicom s tušem. Apartman ima terasu s pogledom na more koja uključuje ležaljke i sjedenje. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 4 osobe.

null

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more

Room9_5

Veličina: 38 m2

Moderno uređen apartman s terasom i pogledom na more. Apartman ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom, kauč na rasklapanje i TV sa satelitskim programima. Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s čajnikom, stolom za objedovanje i kupaonicom s tušem. Apartman ima terasu s pogledom na more koja uključuje ležaljke i sjedenje. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 2 osobe.

null

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na more i vrt

Room4_4

Veličina: 44 m2

Moderno uređen apartman s terasom s pogledom na vrt i more. Apartman ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom, krevet i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s čajnikom, stolom za objedovanje i kupaonicom s tušem. Apartman ima terasu s garniturom za sjedenje – nema pogled na more. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 4 osobe.

null

Jednosobni apartman s terasom i pogledom na vrt

Room6_4

Veličina: 48 m2

Moderno uređen apartman s terasom i pogledom na vrt. Apartman ima odvojenu spavaću sobu, kuhinju s dnevnim boravkom, krevet i TV sa satelitskim programima. Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s čajnikom, stolom za blagovanje, kupaonicom s tušem i odvojenim WC-om. Apartman ima vanjsku terasu s garniturom za sjedenje. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 4 osobe.