Studio

null

Studio s velikom terasom i pogledom na more

room3_3

Veličina: 24 m2

Moderno uređen apartman s velikom terasom i panoramskim pogledom na more. Apartman ima kuhinju s električnim kuhalom, stolom za objedovanje, TV-om sa satelitskim programima i kupaonicom s tušem. Apartman ima veliku terasu s pogledom na more, uključujući ležaljke i garniture za sjedenje na otvorenom. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 2 osobe.

null

Obiteljski studio s velikom terasom i pogledom na more

studio14_7

Veličina: 32 m2
Moderno uređen studio s velikom terasom i panoramskim pogledom na more. Dio studija je podignut na kat gdje se nalazi i drugi bračni krevet. Ovaj apartman je savršen izbor za obitelji s djecom. Kuhinja s blagovaonicom je dio apartmana. Vanjska terasa ima ležaljke i garniture za sjedenje na otvorenom. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 4 osobe.

null

Obiteljski apartman s balkonom i pogledom na more

Room15_2

Veličina:28 m2
Moderno uređen studio s balkonom i pogledom na more. Dio studija je podignut na kat gdje se nalazi i drugi bračni krevet. Ovaj apartman je savršen izbor za obitelji s djecom. Kuhinja s blagovaonicom je dio apartmana. Balkon sadrži vanjski namještaj. Apartman je potpuno klimatiziran i pogodan je za 4 osobe.